Plotworks | Case study: Loyal Solutions – Brand Film

Case study: Loyal Solutions – Brand Film

Loyal Solutions har udarbejdet en helt ny måde at skabe loyalitets løsninger på, og præsenterede os med udfordringen at formulere dette budskab overbevisende og kort for deres kunder på et internationalt plan. Vores tilgang var en alternativ filmisk fortælleform, hvor Loyal Solutions på en frisk måde kunne underbygge forståelsen af deres produkt og dets kunnen, uden at tabe hverken tempo eller seerens interesse.

 

Filmens formål var at tage hånd om seeren og faktisk i denne sammenhæng også kunne benyttes som en præsentation til et decideret salgsmøde, men konceptet skulle også kunne bruges i tryksager og på tværs af øvrige film. – Derfor opbyggede vi i samarbejde filmen omkring en værtinde, der skulle tale direkte og ærligt til seeren i et simpelt studie, hvor vi designede et grafisk univers i sammenhæng med miljøet. I stedet for at bruge traditionel motion graphics, skræddersyede vi en let og legende stil, der skulle illustrere enkeltheden i deres løsning og skabe tillid til produktet. Vi drejede stilen bevidst væk fra det moderne og digitale, for at bevare ægtheden og samtidig understøtte forståelsen af et ellers kompliceret program.

 

Udover brandfilmen blev der også produceret 4 enkeltstående film segmenteret til forskellige slags kunder. Filmen(e) har skabt stor succes, og de bliver priset iblandt nye kunder som et friskt pust og en nyskabende salgstaktik.

 

Filmene er alle masteret i ægte 4K.

 

Kunde: Loyal Solutions A/S
Instruktør: Tim Lynge Resdal
Fotograf: Jonas Torp
Klipper: Mikkel Hoff Andersen
Colorgrader: Tim Lynge Resdal
VFX & Compositing: Jakup Skovsgaard Thøgersen / Mikkel Hoff Andersen
Produktionsselskab: Plotworks ApS