Plotworks | Academy

Vi vil højne films effekt. Derfor har vi udviklet et videnscenter om filmproduktion, hvor vi vil skabe transparens for, hvad begreber betyder for netop din film og dit budget.

Vil du ringes op og have en snak om hvordan vi kan hjælpe dig, tryk her

Colorgrading – Hvordan formidler du en stemning?

Din målgruppes opfattelse af dit brand er altafgørende for at få det rette budskab igennem. Derfor er det ekstremt vigtigt at ramme den rigtige stemning, tone og stil i enhver films billeder, således at både brand og budskab understøttes bedst muligt. Vi har skabt denne film for at lette forståelsen af hvad den rette colorgrading kan betyde for din filmproduktion, og hvordan det giver dig netop det ekstra – Dét din målgruppe kan huske.

Compositing – Hvad betyder det egentlig for din film?

Hvad betyder compositing? Vi bestræber os altid på at understøtte vores kunders brand, både når det gælder sprog, fortælling og især det visuelle look. Via compositing, kan vi fremme dette langt mere og herved forme vores materiale i den helt rigtige retning. 

Se filmen og find ud af hvordan compositing kan skabe værdi for din filmproduktion.

Backup – Har du styr på hvordan du får mere mileage på dit materiale?

Hvordan får du mest muligt ud af dit budget? – Ikke ret mange er klar over, at backup faktisk har stor betydning.

Hos Plotworks tænker vi altid værdi for vores kunder, og tryghed og sikker opbevaring af filer er en selvfølge hos os. Derfor har vi bygget et fremtidssikret serversystem, der kan give dig sikkerhed og bedre mileage på produktionerne.

Se filmen og hør hvordan et teknisk og støvet begreb som backup kan understøtte netop din produktion.

Colorgrading – Stemning og stil

Din målgruppes opfattelse af dit brand er altafgørende for at få det rette budskab igennem. Derfor er det ekstremt vigtigt at ramme den rigtige stemning, tone og stil i enhver films billeder, således at både brand og budskab understøttes bedst muligt.

Vi er Plotworks

I Plotworks arbejder vi med filmproduktion, der skaber en kobling mellem din brand-DNA og målgruppe.

Vi hjælper virksomheder og brands med at sikre en værdigenererende filmproduktion, hvor vi effektivt skaber os et kendskab til deres forretning, strategi og sprog. Denne tilgang gør, at vi kan udfordre vores kunder kreativt, og sikre processen undervejs.

Udvalgte cases – Du kan se flere her

“Vi har ramt vores mål og filmen er blevet en stor succes, særligt på Facebook.

Vi er meget tilfredse, og har fået rigtig meget for vores penge!”

af Louisa Raith Sørensen | COOP

Har du spørgsmål til en produktion? Book et gratis inspirationsmøde her